Vojvodina produžila ugovor sa Bandovićem

FK Vojvodina

Fudbalski klub Vojvodina objavio je da je produžio saradnju sa šefom stručnog štaba Božidarom Bandovićem.

„Fudbalski klub Vojvodina sa zadovoljstvom objavljuje da je prvi trener ekipe Božidar Bandović potpisao novi ugovor, do leta 2026. godine.

Bandović je u Vojvodinu došao zimus umesto Ranka Popovića, a igrom i rezultatima „stare dame“, te plasmanom u finale Kupa Srbije, pokazao je da zaslužuje da ostane na čelu projekta“, stoji u saopštenju kluba.

Sam Bandović nije skrivao radost zbog nastavka saradnje.

„Ovo je za mene veoma značajan dan. Želim da nastavim ono što smo započeli pre pet meseci. Mislim da smo pokazali dosta dobrih stvari i rezultatima i igrom. Presrećan sam što ostajem u Vojvodini, a što se tiče budućnosti, može i mora da bude samo bolje. Ovaj klub mora da ide samo napred. Imamo podlogu i dosta pozitivnih stvari na kojima ćemo nastaviti da gradimo da Voša bude onakva kakvu svi želimo da bude“, rekao je Bandović.

Uz Božidara Bandovića, ugovor je obnovio i pomoćni trener Srđan Stojčevski.

„Uprava na čelu sa predsednikom Dragoljubom Zbiljićem sada može samo da poželi Božidaru Bandoviću i njegovom sturčnom štabu mnogo sreće i uspeha, već sutra u istorijskom finalu Kupa Srbije, koje može da obezbedi evropsku jesen na „Karađorđu““, zaključuje se u objavi novosadskog kluba.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!