Voždovac našao zamenu za Rogana: Linta novi trener Zmajeva

Aleksandar Linta
Foto FK Voždovac

Aleksandar Linta nasledio je Predraga Rogana na mestu šefa stručnog štaba Voždovca.

Dan pošto je Rogan napustio klub, Zmajevi su promovisali Aleksandra Lintu.

Kako prenosi zvanični sajt kluba, stručni štab 45-godišnjeg trenera činiće asistenti Branislav Bajić i Nemanja Kaćanski, kondicioni trener Duško Korać dok je na poziciji trenera golmana ostao Predrag Miljković.

Ugovor sa novim šefom struke i njegovim saradnicima potpisan je na dve godine, a generalni direktor kluba im je posle zvaničnog potpisivanja poželeo dobrodošlicu.

Linta, kao i nekoliko članova njegovog stručnog štaba već su u različitim ulogama bili deo Voždovca i znaju kako ovaj klub funkcioniše. Verujem da je to ključno za brzu adaptaciju. Budući da smo tradicionalno jedna od najmlađih ekipa u domaćem prvenstvu, važno nam je bilo da novi stručni štab ima iskustva u radu sa mladim igračima kako bismo nastavili da razvijamo talente. Ne sumnjam da smo doneli pravu odluku. Želim im mnogo sreće i dobrih rezultata”, poručio je generalni direktor kluba Miloš Mirković.

Aleksandar Linta je u prethodnoj sezoni napravio veliki uspeh kada je sa kragujevačkim Radničkim obezbedio plasman u Superligu, a ovo mu nije prvi angažman na Krovu.

Voždovac je trenutno najbolja fudbalska sredina u Srbiji, nije fraza kada se to kaže, kako za igrače tako i za trenere. Po prirodi sam optimista, u životu i u fudbalu, te očekujem samo pozitivne stvari. Moja ideja jeste napadački fudbal, volim da je lopta u našim nogama i sada je na nama da to implementiramo. Zadovoljan sam igračkim kadrom i atmosferom na prvom treningu, nema sumnje da zajedno možemo da beležimo dobre rezultate”, istakao je Aleksandar Linta za zvanični sajt kluba.

Novi stručni štab debitovaće u ponedeljak kad u utakmici 11. kola Superlige ekipa Voždovca bude domaćin ekipi Mladosti iz Lučana.

 

 

Komentari (0)

Vidi sve komentare