Vučelić: Partizan ostao bez trofeja, ali van terena

FK Partizan

Ekipa Partizana će 18. juna otputovati na pripreme u Sloveniju gde će boraviti do 2. jula.

Predsednik Partizana Milorad Vučelić je rekao da je ekipa u prošloj sezoni predvođena Aleksandrom Stanojevićem postigla „veliki takmičarski uspeh“ i još jednom je zahvalio bivšem treneru na svemu što je uradio za crno-bele.

Povezano

– Verovatno bismo, da je samo takmičarski deo bio u pitanju, poneli šampionsku titulu. Međutim, postoje uspesi na terenu i uspesi van terena. U tim uspesima van terena smo bili manje uspešni i zbog toga smo ostali bez trofeja. U Evropi smo stigli dalje nego ikad u prolećnom delu – rekao je Vučelić.  

Govoreći o novom treneru Iliji Stolici, Vučelić je naveo da je Partizan izabrao „najboljeg mogućeg šefa stučnog štaba“ i dodao da ima apsolutno poverenje u njega. 

– Zbog toga sam veoma zadovoljan i smatram to jednim od važnih uspeha i pretpostavki onog što će se dogoditi – dodao je on. 

Vučelić je igračima poželeo uspeh u narednoj sezoni, kao i da ih zaobiđu povrede. 

– Ako se budete potpuno posvetili borbi na terenu i takmičenju, možemo uspeti. Nemojte ni pomišljati da isterujete neke druge, više pravde jer to nije vaš zadatak. To je zadatak nekog drugog – rekao je Vučelić, koji je još dodao: 

– Nadam se da će biti dovoljno ljudi odgovornih da se suđenje još više unapredi i nadam se da će VAR raditi svakog minuta i da će biti u službi fudbala – dodao je on.