Zvanično: Partizanovac na klupi Napretka (VIDEO)

Branko Savic
Starsport/Srđan Stevanović

Napredak nastavlja sa Brankom Savićem na klupi. Nekadašnji prvotimac Partizana vodiće Kruševljane u plej-ofu.

Odluku je saopštio Mladen Dodić, sportski direktor Napretka, na konferenciji za medije.

Povezano

„Hoćemo kontinuitet i ekipu će voditi doskorašnji saradnici Vladimira Gaćinovića. Šef struke biće Branko Savić, pokazao je visok nivo profesionalizma i posvećenosti Napretku. Pomagaće Filip Jorgić i Aleksandar Božović, takođe, članovi aktuelnog stručnog tima. Uključili smo Josipa Projića i Branislava Punoševca, doskorašnje fudbalere Napretka, u poslednje vreme angažovane u radu sa mlađim selekcijama“, istakao je Mladen Dodić.

Novi šef struke, posle igračke karijere, imao je interesantan razvojni put. Sazrevao je u trenerskoj ulozi na srpskoligaškim terenima i na kraju rešio da se poslu posveti kao asistent u stručnom štabu.

Napokon, posle desetak godina rada, došlo je vreme da Branko Savić i debituje u elitnom rangu. Premijerno, vodiće Napredak na gostovanju Mladosti, u ponedeljak od 18 časova.

Iznenađujuća ostavka Vladimira Gaćinovića i dalje je tema u fudbalskim krugovima. Šef struke, nije tajna, rešio je da se povuče razočaran radom uprave i dešavanjima uoči meča sa Radnikom. Nezvanično, fudbaleri su nedelju pred dolazak Surduličana proveli i pasivnom štrajku, nezadovoljni zaostalim dugovanjima i neisplaćenom premijom za pobedu nad Partizanom…

A, poraz od otpisanih Surduličana daleko je odjeknuo.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare