Zvezda ima jednog zdravog štopera, krivca za gol Pantovića

Djiga
Starsport/Peđa Milosavljević

Šest dana pre večitog derbija Crvena zvezda ima samo jednog štopera bez problema sa povredom, a to je Naser Điga iza koga je slabo izdanje u Bačkoj Topoli i loša reakcija prilikom izjednačujućeg gola Pantovića.

Aleksandar Dragović i Uroš Spajić će pokušati terapijama da reše probleme do derbija, ali i činjenica da sedmicu derbija ne dočekuju potpuno spremni razlog je za ozbiljan alarm na Marakani.

Povezano

Kapiten Dragović je povredio mišić lista protiv TSC-a. Prognoze u ovom trenutku da li će biti spreman za derbi su nezahvalne, ali u takvim slučajevima često problem može da donese pauzu od nekoliko nedelja.

Imao je Dragović veliku želju da i pored bola odigra ceo meč u Bačkoj Topoli, pod naletom adrenalina izašao je po medicinsku pomoć i vratio se na teren, ali brzo se sudario sa realnošću i morao da bude zamenjen.

Od Dragovića je kapitensku traku preuzeo Uroš Spajić, ali morao je i on da napusti igru u finišu meča. Razlog je zglob i prve prognoze su da bi, ipak, mogao da bude spreman za večiti derbi.

Spajić je kod Milojevića ostvario kontinuitet igara, pregurao je i psihološke probleme zbog povrede kolena, a sada ga je zadesio maler pred ulazak u derbi nedelju i ne može u miru da se sprema za utakmicu sa Partizanom.

Spajić
Starsport/Peđa Milosavljević

Povreda muči i Nemanju Milunovića. Iskusni štoper i kad je bio poptuno spreman na zalasku karijere nije dobijao šansu, pa i da je bez bilo kakvih zdravstvenih problema teško da bi se našao na terenu u najbitnijem meču.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare