Zvezda pazari u Podgorici: Krivokapić uskoro crveno-beli

Matija Krivokapić
FS Crne Gore

Šampion Srbije rešen je da ponovo pazari u Crnoj Gori. I to u Podgorici – istoimenom odskorašnjem drugoligašu. Na meti Crvene zvezde, kako saznajemo, nalazi se supertalentovani napadač Matija Krivokapić (19).

Crveno-beli su odavno snimili potencijal mladog reprezentativca Crne Gore i prema najavama, dobro upućenih sa lica mesta, posao bi mogao da bude uskoro i realizovan.

Povezano

#related-news_1

Iza Matije Krivokapića ostala je sezona za pamćenje. Iako se sa Podgoricom, posle baraža, preselio u Drugu ligu, imao je odličan učinak – 30 utakmica i šest golova. Usput je i debitovao u mladoj reprezentaciji, kod selektora Miodraga Vukotića. I na premijeri, protiv Luksemburga (3:0) 10. juna, pogodio mrežu.

Rođen 19. marta 2003, prošao je školu Podgorice i brzo prevalio put od kadeta do seniorskog tima. Zvezdinoj skauting službi Krivokapićev potencijal nije promakao, uspostavljeni su klupski kontakti na relaciji Beograd-Podgorica, sa velikim šansama da saradnja bude i otelotvorena u konačnoj verziji ugovora.

Podgorički klub, za kratko vreme, skrenuo je pažnju školovanjem talenata. Pre nekoliko dana, golman Nikola Ivezić, ispisnik Matije Krivokapića, preselio se u belgijski Lomel, za 300.000 evra. Istim talasom, uz ciljani ekspresan povratak u Prvu ligu, ploviće Podgoričani i u narednim mesecima. Brigu o najboljem timu, u narednoj sezoni, vodiće poznati stručnjak Slavoljub Bubanja.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare