Kajzeri neće da plati 2 miliona evra za Mijailovića!

Turci su ekspresno došli u Beograd, a na isti način su neuspešno završili misiju. Predsednik Kajserija Redžep Mamur i trener Robert Prosinečki danas su oko ručka napustili prestonicu Srbije bez Zvezdinog veziste Srđana Mijailovića. Razlog je vrlo jednostavan – neće da plate dva miliona evra za obeštećenje koje su tražili na „Marakani“.

– Predsednik Mamur je zbog Mijailovićevog zahteva za raskid ugovora smatrao da će kupiti igrača za manje novca. S obzirom na to da je Zvezda decidirana oko visine obeštećenja od dva miliona evra oni su brzo odustali i okrenuli se drugom igraču – bez okolišanja, direktno je objasnio menadžer igrača Stevan Miković, kome po ugovoru pripada 20 odsto od obeštećenja.

Zar su u Zvezdi zaboravili da Mijailović za deset dana može da bude slobodan u izboru kluba?

– To je pravo pitanje za čelnike kluba, ne za mene.

Šta kaže Mijailović na sve ovo, da li se možda predomislio u vezi tužbe?

– Nismo se čuli sa njim, a kad se u subotu vrati iz Grčke razgovaraćemo o svemu. Ne znam kakvi će mu biti potezi, sam ih vuče. Međutim, da se sa njim i ostalom decom razgovaralo kao što su to učinili sa Srnićima u petak, verujem da niko ne bi podnosio zahtev za raskid. Suština je u iskrenoj priči, a ne u novcu, jer niko od momaka nikad nije pominjao finansije. Oni su u Zvezdi jer je vole, jer su imali svoje snove, jer su je poštovali kao instituciju – naglašava Miković.

U okeanu problema, nelogičnih odluka, predbankrotnog stanja, tražiti dva miliona evra za igrača koji je podneo zahtev za raskid ugovora je – besmislica!

Author: Novosti.rs