Savić za SK: Spori smo, a izašli smo visoko?!

Orlovi 28. nov 202218:072 komentara
Guliver

Legendarni fudbaler Dušan Savić rekao je za Sport Klub da je iznenađen remijem Srbije i Kameruna na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Pročitajte još

’Orlovi’ su posle preokreta vodili 3:1 na isteku sat vremena igre, da bi nedugo zatim primili dva brza gola, a potom su do kraja meča mreže mirovale.

„Dok je većina sveta uživala u pogocima, za njih uzbudljivog i izuzetno zanimljivog, dramatičnog susreta – prirodno, budući da se, na Svetskim prvenstvima, retko susreće sa revijom ovakve vrste – meni se, kao i svim pristalicama Srbije, smračilo u trenutku kada je Kamerun izjednačio. Dogodio se neočekivan rasplet utakmice za koju sam poverovao da posle 3:1 odlazi u mirnu loku i našu sigurnu pobedu, ama baš ništa nije upućivalo da će Kamerun da se vrati…“.

Najpre grom iz vedra neba, potom i grom iz tmurnih oblaka, za 3:3?

„Napravljena je šteta, stvoren problem Srbiji, a, kakve su posledice… Žao mi je što nismo uzeli ono što nam je, po kvalitetu, pripadalo, iz ruku su se izmigoljila dva boda, kažnjeni smo zbog svojih gluposti, dozvolili smo sebi luksuz da izađemo visoko, iako smo spori u odbrani, zar je moguće da smo tako postupili?!“.

Bačena je senka, poništeno sve što je Srbija učinila u nastojanju da obezbedi preokret i stigne do dva gola razlike?

„Od 0:1, do 3:1. Samo pohvale za taj period, za majstorske akcije, golove… Kasnije, ma, fudbal je to, idemo dalje“.

Dok ne krenemo u nove pohode, ostaje da se zabeleži kako je levi bok bio bezbedan dok je špartao Strahinja Pavlović, izlazak tog stasitog momka uneo je nervozu, pa i paniku?

„Lako je posle bitke biti general, ali, čini mi se da bi bolje i korisnije bilo da je povređenog Pavlovića zamenio levonogi Srđan Babić, umesto što je priliku dobio Stefan Mitrović, no, šta bi bilo, da je bilo, priča je završena, Srbija – Kamerun 3:3“, istakao je Dule Savić za Sport Klub.

Komentari

Vaš komentar