Runi: Razumem one koji kažu da je CR7 najveći, ali Mesi…

Katar 2022 20. dec 202223:534 komentara
(Salem Al-Davsari i Leo Mesi) Argentina's Lionel Messi in action with Saudi Arabia's Salem Al-Dawsari FIFA World Cup Qatar 2022 - Group C - Argentina v Saudi Arabia
REUTERS/Marko Djurica (Salem Al-Davsari i Leo Mesi)

Nekadašnji reprezentativac Engleske Vejn Runi godinama je igrao zajedno sa Kristijanom Ronaldom, ali je posle trijumfa Argentine na Mundijalu u Kataru odao priznanje Lionelu Mesiju.

Povezane vesti

Gaučosi su pobedom protiv Francukse posle boljeg izvođenja penala došli do trećeg pehara na šampionatima sveta, a slavlje u toj južnoameričkoj zemlji traje već danima.

„Imam veliko poštovanje prema Kristijanu Ronaldu i kada ljudi kažu da je on najveći, razumem o čemu pričaju i poštujem njihovo mišljenje. Ali za mene je Mesi jednostavno drugačiji. Protiv Lionela sam igrao nekoliko puta, njegova sposobnost kontrole lopte, igre, dodavanja i postizanja golova čini ga posebnim. Teško je biti njegov rival,“ rekao je Runi ta Tajms.

Mesi je dobio nagradu za najboljeg igrača Svetskog prvenstva, dok je Ronaldova Portugalija takmičenja završila porazom od Maroka u četvrtfinalu.

 

Komentari

Vaš komentar