Goman Maroka: Halilhodžić je bio strog trener

FIFA World Cup 14. nov 202223:56 0 komentara
Jusin Buno
Reuters/Mohamed Abd El Ghany

Golman fudbalske reprezentacije Maroka Jasin Bunu, u intefvjuu za sajt FIFA, govorio je i o Vahidu Halilhodžiću koji je nakon što je sa reprezentacijom izborio plasman na Mundijal dobio otkaz.

Mnogo je kritika moglo da se čuje upućenih Vahidu Halilhodžiću, ali su mu mnogi najviše zamerali što je iz tima izbacio Hakima Ziješa koji se sada nakon godinu i po dana vraća u državni tim.

Bunu je naglasio da se nada da će Maroko uspeti da prođe grupu u kojoj su jođ Hrvatska, Belgija i Kanada, ali je govorio i o Halilhodžiću i kvalifikacijama.

„Defanzivno smo bili veoma dobro spremni i organizovani. Primili smo malo golova, a to je dobar temelj za bilo koju ekipu. Teško je plasman na Mundijal opisati rečima, to je san svakog igrača“, rekao je Bunu i prisetio se meča sa Kongom u baražu:

„Povredio sam se na početku utakmice i nisam bio na terenu kada je utakmica završena, ali bio sam presrećan kada sam dobio vest da smo uspeli“.

„Halilhodžić je bio strog trener. Njegova vizija fudbala koji je želeo da igramo bila je veoma jasna“, ocenio je saradnju sa Vahom golman Maroka.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!