Kazri završio reprezentativnu karijeru: Pravi je trenutak

Vesti 2. dec 202214:28 0 komentara
Vahbi Kazri
REUTERS/Benoit Tessier

Važno je, kažu, da znaš kada je vreme da odeš. A Vahbi Kazri očigledno zna kada je vreme.

Vahbi Kazri postigao je jedini gol u pobedi Tunisa protiv Francuske u trećem kolu grupne faze Mundijala. Pobeda protiv aktuelnog šampiona sveta Tunisu nije značila, rezultatski gledano na ovom šampionatu, ništa, ali svakako je bila izuzetno važna i svim igračima i svim navijačima.

Kazri je rešio je da je vreme da se povuče iz reprezentacije.

„Pravi je trenutak, pet Afričkih kupova nacija, dva Svetska prvenstva… Učinio sam svoju porodicu ponosnom. Ciklus je završen. Završnica protiv Francuske jedan je od najlepših trenutaka u mojoj karijeri. Zahvaljujem se narodu Tunisa. Imali smo sjajnu generaciju. Srećan sam što ću ovako završiti. Želim sve najbolje svojoj zemlji koja živi i diše fudbal. Uveren sam da najbolje tek predstoji“, napisao je Kazri.

Kazri je rođen u Francuskoj i odigrao je jedan meč za mladu reprezentaciju Trikolora, alio je 2013. godine odlučio da će igrati za Tunis.

Upisao je 74 nastupa i postigao 25 golova. Na Mundijalima je odigrao pet utakmica – tri u Rusiji i dve u Kataru. Na šampionatima sveta je postigao tri gola, više od bilo kog drugog reprezentativca Tunisa.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!