Martinez: Izgubili smo koncentraciju posle prvog gola

FIFA World Cup 27. nov 202217:45 1 komentar
Roberto Martinez
Elsa/Getty Images

Selektor belgijske reprezentacije Roberto Martinez govorio je za medije posle poraza 2:0 (0:0) u utakmici sa Marokom i istakao da je njegovoj selekciji pala koncentracija posle prvog primljenog gola.

Dešavanja iz Katara pratite u BLOGU UŽIVO Sport kluba.

Belgija sada ima tri boda u F grupi pošto je u prvom kolu sa minimalnih 1:0 savladala Kanadu.

Povezano:

„Ovo je težak rezultat za nas – prvi gol je uticao na ishod u velikoj meri. Nismo uspeli da se pokrenemo i moramo to da shvatimo. Moramo da se držimo zajedno i da pokažemo reakciju u sledećem susretu. Takve stvari se dešavaju kada se igra Mundijal. Mi se branimo kada protivnik ima slobodan udarac na isti način već šest godina, to nije problem. Bila je to dobra lopta“, rekao je Roberto Martinez posle poraza od Maroka komentarišući vodeći gol Marokanaca.

„Izgubili smo koncentraciju posle primljenog gola, a to ne smemo sebi da dozvolimo. Znali smo da će Maroko biti agresivan, ali nismo umeli da ih slomimo. Imali smo dobre trenutke, ali nismo uspeli da dođemo do jasnih šansi za gol. Moramo da budemo jači i da se dobro pripremimo za treću utakmicu“, kazao je selektor Belgije.

Utakmice trećeg kola F grupe, koje će odlučiti ko će izboriti plasman među najboljih 16 timova na Mundijalu, igraće se u četvrtak. Od 16 časova na programu će biti dueli Kanada – Maroko i Belgija – Hrvatska.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare