Regragi: Mi smo Roki Balboa Svetskog prvenstva

Vesti 17. dec 202211:24
Valid Regraguji
REUTERS/Hamad I Mohammed

Selektor Maroka Valid Regragi u najavi okršaja za bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Kataru istakao je da njegov tim veoma motivisan da ostvari kapitalan rezultat za čitav afrički fudbal.

– Mi smo Roki Balboa Svetskog prvenstva i poput pravih dugoprugaša, imamo još štošta da pokažemo. Ispali smo iz borbe za glavnu nagradu, ali vratićemo se, kao što se Roki uvek vraća. Evo Roki je dogurao do broja sedam, tako da ćemo i mi biti tu neko vreme. Ipak, želimo ovde da završimo pobedom. Osvajanje trećeg mesta znači biti na podijumu, što je veoma važno za zemlju. Daćemo sve od sebe da to ostvarimo – rekao je Regragi.

Kako god se završi utakmica za treće mesto protiv Hrvatske, Maroko je već sada napravio istorijski rezultat, ne samo za sebe već i ceo afrički fudbal.

– Rezultat je jasan, mi smo najbolji afrički tim u istoriji. Došli smo do polufinala, ali smo se suočili sa nekim od najboljih evropskih timova. Ljudi će nas pamtiti zbog stanja uma, ljudskih kvaliteta, jer smo pokazali vrednosti i da imamo mnogo želje. Ovo je tim koji će se dugo pamtiti.

Utakmica za treće mesto između Maroka i Hrvatske na programu je od 16 časova.

Komentari

Vaš komentar