Ataman: Ovde sam zato što je sve moguće

Vesti 19. sep 20230:13 0 komentara
Tolga Adanali/Euroleague Basketball via Getty Images

Trener Panatinaikosa Ergin Ataman je govorio na promociji novog dresa Panatinaikosa. Promocija je održana u muzeju Akropolja, a Atman je između ostalog imao poruke koje su imale za cilj da podignu moral među fanovima zelenih.

Posle niza godina u kojima je Panatinaikos lutao i nije imao dobre rezultate sledi sezona u kojoj su ulaganja ogromna. Doveden je Ergin Ataman, ceo tim je renoviran, a sa tim u vezi u upravi su rešili da kreiraju nove dresove.

Oni će ove sezone imati na sebi Akropolj i Partenon i baš je muzej Akropolja bilo mesto gde je PAO promovisao svoje dresove. Bila je to i prilika da trener Ergin Atmana i novi plej ekipe Kostas Slukas govore pred medijima i navijačima.

„Ništa nije nemoguće. Sa tim ću početi. Zato sam ovde. Imamo velika očekivanja. Velika je čast da sam u ovom muzeju, do sada nisam mogao da ga posetim. Velika je ovo istorija. Akropolis je simbol Atine, ali i celog sveta. Cela istorija Panatinaikosa je građena kroz godine rada porodice Janakopulos. Predsednik Dimitris nastavlja legendu ovog tima. Uzbuđen sam što radim sa njim i sa svima u klubu. PAO je najveći sportski brend u Grčkoj. Ove godine ćemo imati Akripolis na dresu i to je velika odgovornost“, rekao je Ergin Ataman.

„Drago mi je što sam na ovom mestu. Moram da kažem da je ovo poseban dan. Istorijski je trenutak da se Akropolj nalazi na dresu Panatinaikosa. To je velika inspiracija i veoma lep dres. Želim da nam donese sreću“, rekao je Kostas Slukas.

Bonus video