Fantazi Evroliga: Evo timova dvojice naših komentatora

Vesti 19. sep 202316:29 0 komentara

Fantazi Evroliga na Sport klubu! Verovatno ste već upoznati sa time kako funkcioniše „fantaziranje“ u svetu sport – odabirate igrače, u ovom slučaju i trenera, i nadate se njihovom najboljem mogućem učinku kako bi vaš virtuelni tim sakupio što je moguće više poena.

U redakciji Sport kluba je uzbuđenje veliko, već polako pravimo timove, a sa vama ćemo deliti naše preporuke.

Pročitajte i:

Možete odabrati desetoricu igrača plus trenera, posle svakog kola dozvoljene su izmene, ali to su detalji sa kojima ćete se već upoznati.

Za početak, dajemo vam na uvid startne petorke i trenera dvojice naših komentatora – Marka Vlahovića i Stefana Dinića.

Vlahovićev tim: Kevin Panter (Partizan), Rokas Jokubaitis (Barselona), Mario Hezonja (Real Madrid), Luka Mitrović (Crvena zvezda), Nikola Milutinov (Olimpijakos). Trener: Željko Obradović (Partizan)

Dinićev tim: Vejd Boldvin (Makabi), Kris Džons (Valensija), Najdžel Hejz-Dejvis (Fenerbahče), Nemanja Bjelica (Crvena zvezda), Alen Smailagić (Partizan). Trener: Duško Ivanović (Crvena zvezda)

Sve što treba da znate

Pau Barrena/Euroleague Basketball via Getty Images

Na stranici Fantasy Sport Kluba možete da se registrujete i prijavite svoju virtuelnu ekipu za još jednu uzbudljivu evroligašku sezonu, takmičite se sa hiljadama drugih igrača i osvojite atraktivne nagrade. Pobednik lige će osvojiti odlazak na ‘fajnal-for’ Evrolige u Berlinu, a pored toga biće i drugih vrednih nagrada za najbolje Fantasy igrače, kao što su “zlata vredne” ulaznice za košarkaške spektakle koji nas čekaju u “Beogradskoj areni u kojoj će protivnike dočekivati Partizan i Crvena zvezda.

Kada su pravila igre u pitanju najvažnije da znate da svako može da kreira najviše tri sastava, da u okviru svog virtuelnog budžeta treba “kupiti” četiri beka, četiri krilna igrača i dva centra, kao i trenera ekipa. Iz jednog evroligaškog kluba možete imati najviše tri igrača. Više detalja o tome kako se boduju učinci igrača, kada i kako ih možete menjati pročitajte na stranici PRAVILA.

Do početka nove sezone Evrolige možete svakako da proučite sastave svih ekipa, menjate igrače i pratite ko je u kakvoj formi pred prvo kolo 5. oktobra. Sve prenose Evrolige ćete i ove sezone ekskluzivno moći da gledate na kanalima Sport Kluba, a vesti, izveštaje, reportaže i video sadržaje na našem sajtu.

MaxBet fantazi, MaxBet fantasy
SK