Grci pišu: PAO nudi Panteru pet miliona za dve sezone

Vesti 23. maj 202320:28 13 komentara

Atinski Panatinaikos iza sebe ima još jednu razočaravajuću sezonu, ali je tim iz "OAKA arene" ozbiljno počeo da se priprema za narednu. Ekipa koja je u vlasništvu kontroverznog Dimitrisa Janakopulosa želi da se pojača igračima beogradskih timova, a posle Luke Vildoze, za kojeg su iskazivali interesovanje, Atinjani sada žele i kapitena Partizana Kevina Pantera.

Evroligu ćete i u narednoj sezoni moći da pratite ekskluzivno na Sport klubu, SBB mreži i EON platformi.

Primarni cilj „zelenih“ u predstojećem prelaznom roku bio je Fakundo Kampaco iz Crvene zvezde, ali Argentinac želi da pojača madridski Real, piše grčki Ejpeks sports.

Evroligaška "pijaca":

Ovaj portal prenosi da je fokus PAO sada na Panteru, a da je ponuda koja se spominje čak pet miliona dolara na dve sezone.

Grčki mediji pišu da Panter, za razliku od Matijasa Lesora, nije spreman da prihvati znatno nižu ponudu kako bi ostao u Partizanu i da želi da unovči sjajne partije u prethodnoj evroligaškoj sezoni.

Međutim, konkretnih dokaza o ovim pregovorima i dalje nema, ali činjenica je da će trenera Ergina Atamana u narednoj sezoni dočekati kvalitetan i skup sastav, spreman da napadne fajnal for, na kojem PAO nije bio otkad je Željko Obradović 2012. godine napustio klub.

Sponzor specijala Evroliga 22-23 – www.soccerbet.rs

soccer evroliga

Komentari (13)

Vidi sve komentare