Ljulj: Vraćam se uskoro, idemo po još trofeja

Angel Martinez/Euroleague Basketball via Getty Images

Košarkaš Real Madrida Serhio Ljulj objavio je na društvenim mrežama video snimak na kojem objašnjava trenutno stanje svoje povrede kolena, kao i kada bi trebalo da se vrati na teren.

Ukoliko sve bude teklo po planu Ljulj će za dve do tri nedelje biti ponovo na parketu, što će Madriđanima posebno biti od koristi pred sam početak plej-ofa Evrolige.

Ljulj je van terena od utakmice protiv Valensije u Kupu Kralja, kada je istegao zadnji ligament kolena.

„Istegao sam zadnji ligament levog kolena, a u ovom konkretnom slučaju operacija nije neophodna. Procena je da mi je potreban odmor od otprilike osam nedelja, ja mirujem već pet i po sedmica i ostalo mi je još oko tri nedelje do toga da ponovo mogu da treniram sa timom i da im pomognem u poslednjoj fazi sezone“, otkrio je Ljulj.

Na šest minuta do kraja prvog poluvremena poluvremena utakmice protiv Valensije u Kupu Kralja Ljulj se borio za izgubljenu loptu, kada je Klemen Prepelič bacio loptu u noge španskom košarkašu. Ljulj je pao i ostao da leži, uhvativši se za levo koleno, a nakon toga više nije ulazio u igru.

„Hodao sam uz pomoć štaka prve tri nedelje kako bi se ligament oporavio. Imao sam sreće. Biću uz ekipu uskoro, spreman da osvojim još trofej“, zaključio je Ljulj.

Sponzor specijala Evroliga 22-23 – www.soccerbet.rs

Sokerbet ,
SK