Mediji: Olimpijakos želi da vrati Milutinova

Vesti 23. maj 202318:41 2 komentara
Nikola Milutinov
2021 Euroleague Basketball

Srpski centar Nikola Milutinov, košarkašk moskovskog CSKA, nalazi se na meti evropskog vicešampiona Olimpijakosa, piše Jurohups. Tim iz Pireja bio je poslodavac 28-godišnjem Novosađaninu u periodu od 2015. do 2020, a atinski crveno-beli ponovo su zainteresovani za Milutinova.

Evroligu ćete i u narednoj sezoni moći da pratite ekskluzivno na Sport klubu, SBB mreži i EON platformi.

U leto 2020. godine Milutinov je kao slobodan agent pojačao „Armejce“, ali je u prethodnoj sezoni usled sankcija ruskim timovima mogao da nastupa samo u VTB ligi.

Evroliga:

Budući da još ima važeći ugovor sa ekipom koju vodi Emil Rajković, logično je da će CSKA zahtevati visoko obeštećenje za svoju startnu „peticu“.

Ostaje da se vidi i kako će Olimpijako rešiti situaciju na visokim pozicijama jer trener Jorgos Barcokas na raspolaganju ima Mustafu Fala, Tarika Bleka i Džoela Bolomboja.

Portal Jurohups prenosi da je Milutinov bio nuđen i Virtusu iz Bolonje u prethodnim nedeljama, ali zasad nema ništa od Nikolinog prelaska u Emiliju-Romanju.

Milutinov je bio učesnik prethodnog Evrobasketa sa Orlovima, a u profesionalnoj karijeri nastupao je za Hemofarm i Partizan pre mandata u Olimpijakosu u CSKA.

Sponzor specijala Evroliga 22-23 – www.soccerbet.rs

soccer evroliga

Komentari (2)

Vidi sve komentare