Poceko menja Radonjića na klupi Panatinaikosa?

Vesti 16. feb 202315:04 komentara
Poceko
Printscreen

Kako je u četvrtak preneo Sportando, Panatinaikos je kontaktirao Đanmarka Poceka koji bi na klupi mogao da zameni Dejana Radonjića.

Navodno, Panatinaikos je poslao čak dve ponude Poceku, ali je on na obe odgovorio negativno. Prvi put ga je Panatinaikos kontaktirao pre mesec dana, drugi kontakt je bio pre nekoliko dana i odgovor, koliko god da je bio negativan, ipak nije bio, kako prenose grčki mediji nadovezujući se na ovu vest, nije u potpunosti zatvorio vrata nastavku pregovora.

Razlozi iz kojih Poceko ne želi da se upušta u posao u Panatinaikosu su i lične i profesionalne prirode. Pedesetogodišnji stručnjak želi da bude blizu porodice, ali mu je posao na klupi reprezentacije Italije prioritet.

Na ovu vest je stigla i reakcija predsednika Košarkaškog saveza Italije Đanija Petrućija koji kaže da je sve u Pocekovim rukama.

„Sada je sve u njegovim rukama. Ta odluka je samo njegova. Ja ne mogu da se mešam zbog ugovora koji imamo, ali i zbog odnosa koji smo izgradili. Jedini uslov koji postoji je da se o ovakvim stvarima ne govori kada reprezentacija ima svoje obaveze“, rekao je Petrući.

Italijanski mediji navode da Poceko na stolu ima ponudu vrednu 500.000 evra za godinu dana te da će ona biti aktivirana posle mečeva kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje Italija igra protiv Ukrajine (23. februar) i Španije (26. februara).

Panatinaikosu u Evroligi ne cvetaju ruže. Radonjićev tim je na 16. mestu na tabeli sa skorom od samo osam pobeda i 16 poraza.

Sponzor specijala Evroliga 22-23 – www.soccerbet.rs

Soccerbet kladionica, Sokerbet kladionica
Promo