"Agresivno, koncentrisano… Možda i iznenadimo Zvezdu"

ABA League 14. dec 201811:16 > 11:20
Mega Bemax/Ivica Veselinov

Košaršakima Mega Bemaksa malo je nedostajalo da u prošlom kolu ABA lige iznenade Budućnost u Podgorici, a novu priliku za dokazivanje na velikoj sceni imaće u subotu protiv Crvene zvezde u Sremskoj Mitrovici.

Ekipa trenera Dejana Milojevića je treća na tabeli regionalnog takmičenja sa učinkom 7-3, dok su crveno-beli još bez poraza.

Uz našu prepoznatljivu agresivnu odbranu i dobru energiju, moramo da budemo koncentrisani tokom celog toka susreta jer će u suprotnom Zvezda umeti da kazni naše padove u igri. Crveno-beli su svakako favoriti a meč u subotu će biti dobra prilika da pokažemo gde se nalazimo u odnosu na najkvalitetnije ekipe u ligi. Ako nam se ukaže šansa za iznenađenje, nadam se da ćemo uspeti da je iskoristimo,“ rekao je Milojević.

Iskusni kapiten Mege Branislav Ratkovica takođe potencira da ne sme da bude velikih padova u igri njegovog tima.

Igramo protiv izuzetno kvalitetne ekipe koja je bez poraza ove sezone u ABA ligi. Na svakoj poziciji imaju po dva izuzetno iskusna i kvalitetna igrača. Moramo da odigramo na najvišem nivou u odbrani i napadu da bismo došli u situaciju da se borimo za pobedu. Pozivam publiku u Sremskoj Mitrovici da dođe u što većem broju na utakmicu, a mi ćemo dati sve od sebe da im se odužimo na terenu,“ poručio je Ratkovica.

Duel u Sremskoj Mitrovici počinje u 19 časova.

Pogledajte RASPORED i TABELU ABA lige.