Sinu Dereka Nidama nedostaju Bar i Luki

ABA League 9. apr 202011:29 > 11:33
KK Mornar/MEDIA Pro

Derek Nidam, Amerikanac koji se nedavno iz Bara zbog koronavirusa vratio u Ameriku, mnogo puta je naglasio da se u Baru oseća kao kod kuće, a očigledno je da Bar mnogo nedostaje i njegovom sinu Kemu.

Naime, Amerikanac sa crnogorskim pasošem, koji je bio jedna od ključnih karika na putu Crne Gore ka Mundobasketu,  objavio je na svom Instagram profilu simpatičan video sa njegovim sinom Kemom u glavnoj ulozi.

Porodica Nidam je trenutno u Americi, gde iščekuje odluku ABA lige u vezi sa eventualnim nastavkom sezone, a tata Derek i njegov naslednik se zabavljaju tako što na pločniku ispisuju imena i nadimke košarkaša barskog kluba.

Privatna arhiva

Na snimku se vide kredom ispisana imena svih igrača Mornara u kockicama pločnika, a tata Nidam opominje naslednika da je ime svog ljubimca ispisao na mnogo većem prostoru u odnosu na ostale igrače. Kem je na četiri kockice ispisao je LUKI, inače nadimak Uroša Lukovića.

Istovremeno, tata Nidam opominje sina da ne crta po kockici pločnika na kojoj je ispisan nadimak Marka Mugoše. Usledio je i nazovimo ga prekor.

„Ne radi to Mugiju“.