ABA šalje delegata u BG, Partizan poseduje snimak incidenta?

Lazarević Naneli
KK Crvena zvezda / Starsport

Sport Klub kontaktirao je rukovodstvo ABA lige nakon vesti o fizičkom sukobu Džejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića.

O TUČI ISPRED SVLAČIONICA U BEOGRADSKOJ ARENI:

Saopštenje KK Crvena zvezda o tuči: Dosta sa lažima (VIDEO)

Partizan: Jedan minut isečen, Milan Dozet želeo brisanje snimka!

Naneli, Lazarević: Snimak na kojem se (delimično) vidi sukob

KKCZ: Naneli udario Lazarevića pesnicom u hodniku „Arene“!

I kancelarije lige rekli su za Sport Klub „da su upoznati sa incidentom, da su tim povodom poslali disciplinskog sudiju u Beograd, koji bi trebalo da doputuje pre početka utakmice kako bi prikupio što više informacija o događajz, ali da se u isto vreme ne osećaju nadležnim jer se incident dogodio van košarkaškog terena“.

Treća utakmica finala plej-ofa ABA lige između Partizana i Crvene zvezde počinje večeras od 20.30 u „Beogradskoj areni“.

Sport Klub saznaje da je policija u međuvremenu stigla u dvoranu i da se sastavlja zapisnik o incidentu.

Danas u toku dana, kada je jedan tim završavao, a drugi počinjao šuterski trening, došlo je do fizičkog sukoba između Nanelija i Lazarevića.

Crvena zvezda se u međuvremenu obratila javnosti saopštenjem i fotografijom na kojoj se vide povrede na Lazarevićevom licu.

Sport Klub saznaje da u Partizanu spremaju svoje saoštenje kao i da će, kako nezvanično najavljuju, objaviti video na kojem se vidi da je košarkaš Crvene zvezde navodno prvi napao Nanelija.

Pratite razvoj događaja uz portal Sport Kluba.

KAKO JE POČELO?

Sport Klub / KK Crvena zvezda

Predigra današnjeg incidenta dogodila se u sredu uveče u dvorani „Aleksandar Nikolić“, u drugom meču finala, kada je Naneli na 2:03 do kraja utakmice uhvatio Lazarevića za vrat prilikom jednog duela pod obručem.

Obojica su za to kažnjeni tehničkim greškama, a meč je nastavljen.

„Sa nestrpljenjem očekujemo i ‘ekspertizu’ sa druge utakmice u kojoj će valjda Saša Maričić videti i do sada neviđen incident na ovim parketima, udaranje u grudi i davljenje igrača Crvene zvezde Stefana Lazarevića od strane igrača KK Partizan Džejmsa Nanelija, kada nije video više drastičnih situacija na štetu KK Crvena zvezda u prvoj utakmici?“ navela je, između ostalog, Zvezda kao odgovor na ekspertizu prvog duela kojom je zaključeno da je Partizan oštećen osam, a crveno-beli dva puta.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare