Aleksandar Lazić iz Mornara u Budućnost

ABA League 28. jul 202218:48 > 18:59 0 komentara
KK Zadar/Zvonko Kucelin

Aleksandar Lazić, reprezentativac Bosne i Hercegovine, prethodne dve sezone igrač Mornara iz Bara, pojačao je Budućnost.

Lazić je karijeru je počeo u Slovanu, nakon čega je bio u Dinamiku, u Megi dve sezone, nakon čega je otišao u Olimpiju. U sezoni 2019/20 je u Primorskoj bio jedan od bitnijih igrača.  Sa timom iz Kopra je osvojio Kup Slovenije gde je poneo i MVP nagradu.

Poslednje dve sezone je bio član Mornara tako da odlično poznaje crnogorsku i regionalnu košarku. Prethodne sezone je u proseku postizao osam poena uz 5.3 skoka po utakmici.

KK Mega/Ivica Veselinov

Podsećanja radi, pred Aleksandra Lazića, Budućnost je zadržala Petra Popovića, Igora Drobnjaka, Edina Atića i Suada Šehovića, a novi članovi kluba su postali Kenan Kamenjaš, Kamerun Rejnolds, Fil But, Tre Bel Hejns i Aleksa Ilić.

Umesto Aleksandra Džikića koji se iz Budućnosti preselio u Jerusalim, ambiciozne ciljeve – osvajanje duple krune u Crnoj Gori, plasman u polufinale ABA lige i plasman u TOP 8 fazu Evrokupa, kao šef stručnog štaba, nastojaće da ostvari Vladimir Jovanović.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!