Budućnost stvara jak tim: Prvo puca, pa postavlja pitanja

ABA League 12. jun 202420:52 0 komentara
ABA/Dragana Stjepanović

Košarkaški klub Budućnost nastavlja da slaže mozaik za narednu sezonu, a za sada se drži primarnog cilja – zadržati gro igrača iz prošle sezone.

Prva utakmica na EURO 2024 je u petak u 21.00. Da li ste pripremili svoj Snickers Fantasy tim?

Vladimir Mihailović, Andrija Slavković, Nikola Tanasković, Andrija Grbović, imaju ugovore, koje su u međuvremenu produžili Jogi Ferel i Flečer Megi.

Buddućnost je prvo dgovorili produžetak saradnje sa Jogijem Ferelom, a par dana kasnije, paraf na novi ugovor je stavio Flečer Megi. Nakon produžetka saradnje sa eksplozivnim košgeterom, Budućnost se oglasila saopštenjem:

„Naš omiljeni šuter i naredne dve godine ostaje u „plavo-belom“ dresu! Na našu veliku radost i radost naših navijača, Flečer Megi je stavio potpis na novi ugovor sa klubom, kojim će i naredne dve godine biti deo porodice Budućnosti.

Momak kojem će ovo biti peta godina kako živi u našem gradu, pa ga mnogi Podgoričani sa pravom prisvajaju kao svog, kupio je ove sezone srca publike u „Morači“ neverovatnim serijama trojki. Dugogodišnji rekorder NCAA po broju ubačenih trojki, čovek koji „prvo puca pa postavlja pitanja“ i narednih sezona će biti glavno oružje van linije 6,75.

Prošle sezone, Flečer Megi je u proseku ubacivao devet poena po meču, sa fenomenalnih 49,5 odsto za tri poena u ABA ligi. Flečer Megi – jedan od nas.“.

Budućnost je više nego izbiljna u nameri da formira ekipa koja će naredne sezone osvojiti duplu krunu u Crnoj Gori, a istovremeno, igrati izuzetno značajnu ulogu, kako u Evrokupu, tako i u ABA ligi.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!