“Iza nas je sjajan turnir, idemo dalje, možemo bolje”

ABA 2/Dragana Stjepanović

Košarkaši Podgorice ostavili su iza sebe sjajan turnir ABA 2 lige. Izabranici Nebojše Bogavca pobedili su Široki, Vrijednosnice i Goricu, trenutno imaju skor 6-4 i realne izglede da stignu do finalnog, odnosno F8 turnira.

U poslednjem meču, na turniru koji je organizovan u Banjaluci, Podgorica je savladala ekipu Gorice sa 86:70. Prvo poluvreme je donelo ravnopravnu borbu, a pitanje pobednika je rešeno u trećoj deonici, koju je Podgorica dobila sa 33:14.

“Odigrali smo tri utakmice za pet dana, koristim priliku da čestitam ekipi na prikazanom u sva tri duela. Pobedili smo Široki, Vrijednosnice, Goricu, posle oscilacija koje smo imali na prethodna tri turnira, imamo dobar skor, možemo da se nadamo plasmanu na finalni turnir, a naravno da nas raduje činjenica da sudbinu držimo u našim rukama”, naglasio je Nebojša Bogavac, trener Podgorice, pa nastavio:

ABA 2 /Dragana Stjepanović

“Sada se okrećemo radu, okrećemo se obavezama u šampionatu Crne Gore gde želimo da ostvarimo primarni cilj, a to je osvajanje jednog od dva mesta koja ponovo vode u ABA 2 ligu, zatim sledi borba na poslednjem turniru za mesto u nokaut fazu drugog po rangu takmičenja, a daćemo sve od sebe i na  finalnom turniru Kupa. Moram da naglasim, da me raduje i činjenica da prostora za napredak ima”.

Podgoričani se sada okreću šampionatu Crne Gore, a na poslednjem turniru ABA 2 lige, kada je ligaški deo takmičenja u pitanju, nastojaće da u mečevima protiv Borca, Heliosa i Pelistera stignu do finalnog turnira.

Komentari

Vaš komentar