Jedan čovek četiri ulaznice… Koliko karata ima Partizan?

ABA League 15. maj 202416:34 14 komentara
KK Partizan

Košarkaški klub Partizan saopštio je koliko koštaju ulaznice za treći meč finalne serije ABA lige protiv Crvene zvezde i precizirao kako će izgledati prodaja karata.

Treći duel na programu je u nedelju u 20:30 časova u „Begradskoj areni“, najjefitinija ulaznica za nivo 400 istok je 2.000 dinara, najskuplja Premium gold 12.500 dinara, ali ono što je bunilo navijače kluba iz Humske je koliko će karata biti pušteno u prodaju.

Povezane vesti

Crno-beli su odlučili da će ulaznice moći da se kupe isključivo uz važeću sezonsku kartu, što je i ranije bio slučaj u duelima sa večitim rivalom.

Uz jednu sezonsku kartu se mogu kupiti još četiri dnevne karte, isključivo sezonac sa ličnom kartom kako bi vodili evidenciju da sezonac ne zloupotrebi svoju sezonsku kartu za kupovinu dnevnih karata više puta,“ naveli su crno-beli.

Odmah se na društvenim mrežama postavilo pitanje: „Koliko ulaznice ima na raspolaganju“ s obzirom na to da je Partizan još na početku sezone saopštio da je prodato 16.000 sezonskih karata.

U klubu iz Humske nam je rečeno da je u sredu u prodaju pušteno oko dve hiljade ulaznica.

Crvena zvezde je dobila prvi meč finalne serije, a druga utakmica je večeras u 19:30 časova u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare