KK CZ: Neće nam Milija preko medija određivati kada igramo

ABA League 3. jun 202321:50 43 komentara
KK Crvena zvezda, Arena
KK Crvena zvezda

Posle obraćanja sportskog direktora ABA lige Milije Vojinovića Sport Klubu nije se dugo čekalo na odgovor KK Crvena zvezda Meridianbet.

Saopštenje KK Crvena zvezda prenosimo u celosti:

– U cilju sprečavanja bilo kakvih spekulacija i slobodnih tumačenja stava KK Crvena zvezda Meridianbet nakon sramne objave ABA lige koja je 03.06.2023.godine objavila termine odigravanja utakmica finala te lige, ali i laži i neistina koje je u subotu uveče izneo Milija Vojinović u obraćanju “sportklubu”, klub daje na uvid javnosti zvaničan dopis koji je upućen na adresu ABA lige još 27.05.2023.godine.

povezano

Takođe, na uvid javnosti ukoliko je potrebno, možemo dati i sve poruke između Milije Vojinovića i direktora KK Crvena zvezda Meridinabet, kao i interesantne detalje iz komunikacije Milije Vojinovića i Zorana Savića – koje će dati još odgovora na pitanje ko iznosi istinu, a ko neistinama dezinformiše javnost.

Verujemo da će nakon čitanja ovog dopisa, sve biti mnogo jasnije – Milija Vojinović neće KK Crvena zvezda Meridianbet određivati preko medija kada će igrati finale…

Kompletan dopis možete pogledati ispod

 

dopis KK Crvena zvezda Meridianbet ABA ligi
KK Crvena zvezda Meridianbet
KK Crvena zvezda Meridianbet