Koprivica: Ja da napredujem uz Željka, ekipa da pobeđuje

ABA League 23. avg 202122:21 3 komentara
Print screen

Mladi centar Balša Koprivica u ponedeljak posle podne priključio se ekspediciji Partizana na pripremama na Zlatiboru i od utorka će biti na raspolaganju treneru Željku Obradoviću.

Sin crno-bele legende Slaviše Koprivice potpisao je trogodišnji ugovor i posle studiranja na prestižnom univerzitetu Florida Stejt vratio se u klub u kome je napravio prve košarkaške korake.

Povezane vesti

„Kao ekipa očekujemo da pobedimo u što više utakmica. Kao igrač očekujem da napredujem uz Željka Obradovića. Imamo mladu ekipu, prerspektivne igrače na svim pozicijama i verujem da ćemo mnogo da napredujemo kako sezona bude odmicala. Moramo da radimo na timskoj hemiji van terena, a onda na parketu da pokažemo koliko možemo,“ rekao je Koprivica za klupsku televiziju.

Koprivica je 2000. godište baš kao i Uroš Trifunović, Alen Smailagić i Jan Mader.

Trifa i ja smo odrasli zajedno, znamo se vrlo dobro. Ima mnogo talentovanih momaka u tom godištu. Smastram da će se sve uklopiti i da ćemo da iskoristimo svaku priliku koja nam se ukaže.“

Mladi košarkaš je jedan od nekolicine Partizanovih novajlija koji je u Humsku došao iz Sjedinjenih Država.

Moram prvo da se prilagodim evropskom stilu igre, koji je, mnogi kažu ustvari NBA stil. Mislim da mogu da pomognem ekipi sa američkim stvarima koje sam pokupio, baš kao i ostali igrači,“ naglasio je Koprivica.

 

 

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare