Koprivica se vratio posle dva meseca

Balša Koprivica
ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Košarkaš Partizana Balša Koprivica zaigrao je za crno-bele prvi put još od trećeg novembra. Ovaj 22-godišnji centar tada je polomio šaku na duelu Evrolige u „OAKA areni“ protiv Panatinaikosa, a u sastavu se našao protiv Zadra u okviru 13. kola ABA lige.

Koprivica je ušao u igru u drugoj četvrtini utakice sa Zadrom u beogradskoj „Štark areni“ uz aplauze pristalica crno-belih. U povratku je upisao veoma dobru partiju sa 14 poena (7/8 iz igre) i 7 skokova za 17 minuta na parketu.

KK Partizan:

U međuvremenu je Beograđanin propustio 17 utakmica koje je igrao sastav Željka Obraodvića, ali se ipak vratio brže nego što se prvobitno predviđalo.

Koprivica je u duelu sa Panatinaikosom doživeo bizarnu povredu kada je prilikom kontakta sa dresom protivnika napravio nezgodan pokret i polomio kost šake. Sreća je da je Koprivica u međuvremenu moga oda radi na fizičkoj spremi sa fiksiranom šakom.

Mladi košarkaš došao je u redove crno-belih i leto 2021. godine, a prethodno je dve godine nosio dres koledža Florida Stejt.

Komentari (0)

Vidi sve komentare