Lazarević u MUP-u: Prišao sam Naneliju da ga pitam, ali…

ABA League 21. maj 202411:45 167 komentara
Sport Klub / KK Crvena zvezda

Drugu godinu zaredom akteri "večitog derbija" završavaju u policiji. Posle Filipa Petruševa i Matijasa Lesora, ovog proleća došao je red na Stefana Lazarevića i Džejmsa Nanelija.

Sport Klub došao je u posed zapisnika o incidentu koji se u nedelju, na dan treće utakmice finala plej-ofa ABA lige, dogodio u hodniku „Beogradske arene“.

U njima su izjave aktera tuče, Nanelija i Lazarevića, iz kojih se mogu čuti dve različite verzije istog dogašaja.

PROČITAJTE ŠTA JE U MUP-U REKAO NANELI: WHAT THE FUCK WAS THAT ABOUT?

Ni Naneli, ni Lazarević nisu nastupili iste večeri kada je Crvena zvezda i treći put pobedila Partizan i osvojila regionalnu titulu.

I pre i posle meča bilo je govora o incidentu o kojem su pisali i brojni evropski mediji, a u javnosti se pojavilo nekoliko snimaka sigurnosnih kamera, međutim nijedan kadar nije do kraja otkrio šta se tačno dogodilo.

VIŠE O FINALU ABA LIGE:

Sferopulos – specijalac za neutralisanje večitog rivala

Naneli se opet javio, porukom za „klikbejt umetnike“

Stranac manje za crno-bele: Kaminski već na putu za SAD

Kako zaustaviti pad: Partizan je zreo za veliki remont

Od „ko je ovaj“ do heroja velikog srca – Jago Dos Santos

Kevin Panter – Partizanov kapitenski fijasko

Evo šta je u Policijskoj stanici Novi Beograd u nedelju oko 16.30 ispričao košarkaš crveno-belih, Lazarević, koji iz sukoba sa Nanelijem nosi i rasekotinu ispod levog oka.

„Dana 19. 5. 2024. godine ja sam kao član Košarkaškog kluba Crvena zvezda došao sa svojim klubom na zakazani pripremni trening u 11.15 časova u Beogradsku arenu. Po dolasku u Beogradsku arenu sa timom sam otišao u svlačionicu kako bih se spremio za trening. Kada sam se spremio za trening ja sam krenuo ka prostoriji gde je smeštena teretana a ona se nalazila preko puta Zvezdine svlačionice.

View this post on Instagram

A post shared by Sport Klub (@sport.klub)

Kada sam izašao iz svlačionice ja sam video da se ispred mene nalazi igrač KK Partizan Džejms Naneli koji je imao sa mnom sukob u toku utakmice na kojoj me je uhvatio za vrat. Isti je bio u društvu sa takođe igračem Partizana Džejlenom Smitom. Ja sam se Naneliju obratio po imenu na engleskom jeziku, a zatim mu prišao i upitao ga takođe na engleskom jeziku: ‘Da li je normalno da hvataš čoveka za vrat za vreme utakmice?’ na šta mi je on odgovorio: ‘Da, jeste’, a zatim je krenuo da psuje nešto na engleskom jeziku.

izjava lazarević
Sport Klub

On je u jednom trenutku krenuo da uzmiče unazad jer smo bili relativno blizu licem u lice, da bi on u jednom trenutku svojom desnom rukom stegnutu u pesnicu udario me u predelu lica sa leve strane u predelu levog oka, a ja sam ga potom uhvatio za njegov vrat i oborio ga na pod. Dok sam ga držao za telo na podu, osetio sam da me igrač Partizana Džejlen Smit vuče oko struka kako bi nas razdvojio, a u tom trenutku su izleteli ostali moji saigrači gde su nas razdvojili.

Pošto su nas razdvojili, nije više bilo sukoba i svako je otišao u svoju svlačionicu. Ja sam posle tog događaja odradio ceo trening i nakon toga je došao klupski doktor Nebojša Mitrović koji mi je sanirao povredu na licu, a u međuvremenu se pojavila patrola policije. Ja sam po proceduri koju mi je naložila policija otišao u KBC Bežanijska kosa gde sam izvršio potrebne preglede i dobio lekarski nalaz“, stoji u policijskom zapisniku.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare