Lesor i Panter ušli u klinč sa navijačima Zvezde

ABA League 29. maj 202222:35 > 30. maj 2022 1:31 37 komentara
Matijas Lesor, Dejan Davidovac
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Drugi meč finala plej-ofa između Crvene zvezde i Partizana završen uz velike incidente, i to po završetku susreta.

Povezane vesti

Burno je bilo tokom čitavog meča između Crvene zvezde i Partizana, kulminacija je dostignuta na kraju. I to po završetku susreta, tenzije su očigledno bile ogromne. 

Jedan od trenera u stručnom štabu Partizana je imao šta da kaže publici iza njihove klupe, reagovali su odmah navijači domaćih. I umesto da se sve brzo smiri, sa tribina su na teren ubacivani razni predmeti, a situacija je eskalirala kad se u gužvu uključio Matijas Lesor. Potom je nesportski reagovao još jedan bivši igrač crveno-belih Kevin Panter, koji je pokazao srednji prst navijačima čiji je nekad bio ljubimac. 

Nekadašnji prvotimac Crvene zvezde, sada centar Partizana se “zaleteo” ka publici, ali se srećom posle nešto više od dva minuta sve smirilo. Veliku ulogu u tome odigrao je i šef struke domaćina, Dejan Radonjić. 

Večiti derbi
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Prišli su potom i ostali igrači Crvene zvezde, među prvima Luka Mitrović koji je stao na ulaz u tunel, sprečivši svoje navijače da nastave da gađaju prvotimce Partizana.

Velikih problema je bilo i tokom utakmice, u režiji navijača Crvene zvezde. Ponovo je vređan Željko Obrdović, ovoga puta i generalni menadžer Partizana Zoran Savić, pa je utakmica čak nekoliko puta prekidana. Uz konstantno ubacivanje raznih predmeta na teren sa tribina hale „Aleksandar Nikolić“.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT

 

Komentari (37)

Vidi sve komentare