Mornar menja, traži tim – stigao Hant, došao i Bursać….

ABA League 28. nov 202314:18 > 18:51 0 komentara
KK Mornar

Džamal Džonson, Dvajt Marej, Mekalom Mavien, Milić Starovlah, Aleks Gavrilović, Džejkobi Bojkins, Taj Voler, Strahinja Jovanović – spisak je igrača koji su tokom leta stigli u Mornar iz Bara.

U međuvremenu, otkaze su dobili Džamal Džonson, Meklom Mevien, Džejkobi Vilijams, stigli su Entoni Luis, Tavian Dan Martin, Markus Veders, Feron Hant, a čeka se Aleksandar Bursać….

Uprkos navedenom, Mornar je eliminisan iz FIBA Lige šampiona i FIBA Evrokupa, dok se u ABA ligu sa skorom 1-8 nalazi na začelju tabele. Trener Pavićević je posle poraza od Splita naglasio da ekipa nema kvalitet ni karakter, ali Barani se očigledno ne predaju.

Uoči meča sa Zvezdom u Beogradu, otkaze su dobili Džamal Džonson i Mekalom Mavien, uoči Splita, saradnja je raskinuta sa Džejkobi Vilijamsom, a stigla su dva nova stranca, Tavian Dan Martin i Markus Veders.

KK Mornar

Posle teškog poraza od Splita u Baru ponovo je usledila reakcija Barana koji su objavili da u Mornar stiže Feron Hant, krilni centar koji je sezonu počeo u razvojnoj NBA ligi, kao član Nju Orleans Pelikansa.

Istovremeno, u Bar je stigao i  Aleksandar Bursać koji je tokom karijere branio boje Vršca, Vojvodina, FMP Železnika, Zadra, Đirone, MZT Skoplja.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!