NBA skauti došli da gledaju Tristana – imali šta da vide!

Tristan Vukčević
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Američki novinar Džonatan Dživoni poznat je po tome što godinama već prati talente iz Evrope koji bi mogli da budu visoko plasirani na NBA draftu. Ovog puta našao se u Beogradu kako bi ispratio utakmice Mega – Cedevita Olimpija i Partizan – Zadar.

Pred utakmicu Partizana i Zadra u „Štark areni“ Dživoni je objavio na društvenim mrežama da su dvojica NBA skauta u hali i da im je pre svega cilj da na delu vide „veštog“ Tristana Vukčevića.

Povezano:

Sin nekadašnjeg reprezentativca Srbije i Crne Gore i te kako je imao šta da im ponudi. Krilni centar crno-belih bio je najbolji igrač u ubedljivoj pobedi svog tima – upisao je 25 poena u najboljoj partiji sezone.

Iz igre je šutirao 10/15 (3/5 za tri poena), a pogodio je dva od četiri izvedena slobodna bacanja. Imao je i 9 skokova, 4 asistencije i 1 izgubljenu loptu.

Posle utakmice Mega – Cedevita Olimpija Dživoni je istakao Francuza Malkolma Kazalona, koji je postigao 22 poena u porazu tima Marka Baraća.

„Iskazao je veliku raznovrsnost na oba kraja parketa i pogađao je na različite načine. Automatski je dostupan za draft naredne godine“, tvitovao je Dživoni.