Obradović: Lesor je neverovatan, ali ono je bespotrebno

ABA League 13. mar 202323:2235 komentara
Starsport

Posle meča između Partizana i Crvene zvezde trener crno belih je pohvalio svoju ekipu koja je bila potpuno drugačija u drugom poluvremenu.

„Drugo poluvreme, druga energija, druga želja. Najvažniji trenutak je bio ukradena lopta i trojka Madara na kraju treće četvrtine. Ali takve trojke je davao i Kampaco. Njega smo bez potrebe faulirali i slali na liniju za slobodna bacanja. Ovaj broj slobodnih bacanja Lesora pokazuje da je Zvezda htela da on ide na slobodna bacanja. Sigurno da je on jedan od naših junaka jer je imao 15/21. Čestitam ekipi jer su odigrali neuporedivo pametnije u drugom poluvremenu“, rekao je Željko Obradović.

Trener crno belih je prokomentarisao i dešavanja posle isteka 40. minuta kada je Matijas Lesor udario Filipa Petruševa.

Povezane vesti

„Matijas Lesor je neverovatan čovek, sa neverovatnom energijom, daje neverovatne stvari ovoj ekipi, i u košarkaškom, sportskom i ljudskom. To što je uradio na kraju je bespotrebno i ja kao trener hoću da se izvinim Petruševom jer ga je dva puta odgurnuo. Da li je bilo pre toga provokacija ne znam. Ali ni to nije razlog da se onako reaguje“.

Obradovića su novinari pitali i o izjavi Duška Ivanovića, koji je prethodno poručio da i Partizan zna da će Zvezda na kraju dobiti.

„Nikad sebi nisam dozvolio da pričam na način da znam šta neko drugi misli. U Evroligi je trenutak gde znamo da zavisimo od nas samih. Raspored je izuzetno težak. U ABA ligi imamo pobedu više i sada treba da probamo da imamo rpednost domaćeg terena. U plejofu se zna, energija, želja i hladna glava. Je l’ ste čuli nekad od mene da pričam šta neko drugi misli? Je l’ to normalno? Opet pričamo o tome kako neko gleda na stvari“, poručio je Obradović.

 

 

Komentari

Vaš komentar