Obradović pred Mornar: Počinjemo od poštovanja prema rivalu

Željko Obradović
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Košarkaši Partizana u 12. kolu ABA lige gostuju Mornaru u Baru, a trener crno-belih Željko Obradović kaže da se raduje susretu sa ljudima iz Mornara.

„Ja zaista želim da istaknem kako mi je mnogo drago što ću ići u Bar, da ću videti dva čoveka, braću Pavićević koji su toliko uradili za taj klub i ja želim da im čestitam ovom prilikom na tome što su uradili za košarku u Baru, koliko su stabilizovali taj klub i kakve su rezultate imali tokom poslednjih sezona. Od toga ćemo početi, od velikog poštovanja, koje imamo prema njima. Naravno, ka i svakog protivnika, maksimalno ćemo ih poštovati. Nećemo gledati poziciju na tabeli, ni našu ni njihovu, nego ćemo razmišljati o tome da je Mornar tim koji sigurno ima kvalitet i da mi moramo da odigramo zaista mnogo bolje nego što smo to činili u poslednjim utakmicama“, rekao je Obradović uz osvrt na to da u timu sigurno neće biti Kevin panter, dok će za još nekoliko igrača situacija biti poznata posle treninga.

Slovenački košarkaš Gregor Glas očekuje težak duel u Baru.

„Ekipa Mornara možda na tabeli nije u vrhu, ali sigurno ima kvalitet i kod kuće su veoma težak protivnik. Uradićemo sve da u odbrani igramo agresivno, bez grešaka koje smo pravili u poslednjoj utakmici, a u napadu da sprovedemo ono što se dogovorimo i nadam se, dođemo do pobede“, objasnio je Glas.

Utakmica je na programu u subotu od 17 sati.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!