Radonjić: Mogli smo da dobijemo

ABA League 22. maj 202122:57 > 22:58 14 komentara
ABA/Dragana Stjepanović

Košarkaši Crvene zvezde nisu iskoristili prvu meč loptu za osvajanje titule u ABA ligi. U trećem meču finalne serije, Budućnost je u Podgorici slavila sa 75:71.

Podgoričani su slavili najviše zahvaljujući Dela Valeu, koji je U uzbudljivoj završnici prvo pogodio trojku za 73:69, a onda i bacanja za konačnih 75:71.

povezane vesti

„Čvrsta utakmica sa obe strane. Meč je mogao da ode na jednu, ali i na drugu stranu. Vodila se ravnopravna borba, usledila je neizvesna završnica u kojoj je Budućnost imala više koncentracije i sreće. Idemo dalje, moramo da se spremimo za meč koji sledi“, naglasio je Dejan Radonjić pa nastavio:

„Nije samo Dela Vale bio problem u meču koji je ostao iza nas, mada je bio meč viner. Sledi analiza, moraćemo da popravimo dosta toga u duelu koji sledi. Nismo bili na željenom nivou kada je realizacija u pitanju, ali ne smatram da je pritisak uticao na to. Volden je odigrao koliko u ovom trenutku objektivno može, s obzirom nije trenirao prilično dugo. Mogli smo da dobijemo meč, nismo uspeli u tome, idemo dalje“.

Četvrti meč finalne serije na programu je 24. maja. Igra se u Podgorici sa početkom u 20 časova i 30 minuta.