„Relaksirani smo i motivisani, Partizan je pod pritiskom“

ABA League 5. jun 202315:44 0 komentara
KK Cedevita Olimpija/Ales Fevzer

Cedevita Olimpija se nije oglašavala u moru saopštenja koja su zapljusnula medija u proteklih nekoliko dana. Izabranici Mira Alilovića, odigrali su dva meča finalne serije šampionta Slovenije protiv Heliosa, rezultat u seriji je 1-1, a sada su sve misli usmerene ka duelu protiv Partizana.

Utakmica je na programu 6. juna sa početkom u 19 časova. Izabranici Željka Obradovića imaće ogromnu podršku navijača u „Areni“, a tradicionalno neugodni rival Partizanu, ekipa Cedevita Olimpije će sigurno imati dodatni motiv da pruži maksimum u sjajnom ambijentu.

„Znamo da nas očekuje silno motivisan rival, znamo da će dvorana biti ispunjena do poslednjeg mesta, da će naš rival imati veliki vetar u leđa od strane navijača. Istovremeno, mi ćemo takođe biti izuzetno motivisani da pružimo maksimum u sjajnom ambijentu“, naglasio je jedan od najboljih igrača Cedevita Olimpije i ABA lige, Amerikanac Jogi Ferel, pa nastavio:

„Spremni smo za duel koji sledi. Pozitivna enegrija može da se oseti u vazduhu, potpuno smo relaksirani sa jedne, a silno motivisani sa druge strane. U meču koji sledi, pritisak je na plećima Partizana. Mi ne može ništa da izgubimo, a plasman u finale bio bi ostvarenje sna. U ovom momentu mogu da obećam da ćemo se boriti za svaku loptu i pedalj terena, kako bi san postane java“.

KK Cedevita Olimpija/Ales Fevzer

Pobednik majstorice koja sledi igraće u finalu protiv Crvene zvezde. Finalna serija počinje 12. juna, ukoliko pobedi Partizan, imaće prednost domaćeg parketa, u suprotnom, prednost domaćeg parketa će imati Crvena zvezda.

Termini finalne serije se poklapaju sa terminina finalne serije KLS, Zvezda je najavila da neće igrati finale ABA lige, a ABA liga ponudila kompromis i dogovor…..