Sferopulos: Hanga kod ličnog lekara, Nejpira čeka maska

ABA League 20. nov 202322:23 3 komentara
Joanis Sferopulos
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Crvena zvezda je u ponedeljak upisala rutinsku pobedu protiv Mornara u meču osmog kola ABA Lige, a nakon duela je trener crveno-belih Janis Sferopulos govorio i o povređenim igračima.

Povezano

„Odradili smo utakmicu profesionalno. Želeli smo pobedu, uspeli smo da rotiramo igrače, svi su igrali. Pre svega smo hteli da razigramo Marka Simonovića koji je dugo odsustvovao. Sve ovo smo uspeli. Počeli smo ozbiljno od samog stsarta, imali smo i fokus u odbrani, ali generalno sam zadovoljan odigranim utakmicom“, rekao je Sferopulos.

Na pitanje šta treba da se uradi kako bi Crvena zvezda igrala još bolje, Grk je rekao:

„Radimo na tome da igramo sve bolje iz utakmice i utakmice, pre svega u odbrani. Što se tiče napada, vidi se da igrači sarađuju, imamo talenta. Radimo dobro u napadu, igramo kao tim. Za mene je najbitnije da popravimo odbranu, igramo dobro, ali znam da možemo bolje i na tome radimo“.

Sferopulos je zatim govorio o povredama u ekipi.

Adam Hanga trenutno nije u Beogradu:

„Hanga je otišao kod ličnog doktora, kako bi dobio novo mišljenje. Dobio je dozvolu iz kluba. Komuniciramo sa njim. da vidimo kakva je situacija. Videćemo kada će se vratiti, svi zajedno ćemo odlučiti kada će zaigrati jer i dalje oseća bol u kolenu“.

„Branko Lazić je počeo da trenira, ali bez kontakta. Još uvek ne znamo kada će se vratii. Ako sve bud ekako treba, uskoro, ali ne mogu da kažem precizno“.

Za kraj bilo je reči i o Šabazu Nejpiru koji je polomio nos.

„Što se Šabaza tiče, napravljena je specijalna maska. Počeo je da trenira bez kontakta, ali i dalje ima otok oko nosa. Čekamo da splasne otok i tek tada ćemo moći da znamo tačno kada će zaigrati“, završio je izlaganje Sferopulos.

Bonus video