Sferopulos: Moramo da radimo za F4 Evrolige (VIDEO)

ABA League 15. jun 202417:42 3 komentara
ABA/Dragana Stjepanović

Janis Sferopulos, trener košarkaša Crvene zvezde, osvojio je triplu krunu. Stigao je do trofeja u ABA ligi, šampionatu i Kupu Srbije.

Stvaranje tima za narednu sezonu je počelo, Janis je dao opširan intervju za klupski sajt, a video prilogu je prethodilo predstavljanje stratega iz Grčke.

Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©

“Došao je u redove KK Crvena zvezda Meridianbet 20.10.2023. godine. Simboličan datum za one koji vole i tu vrstu simbolike, ali je i dočekan brojnim skepsama koje moraju da prate strance u zemlji koja još uvek ima i dodatak “košarke”…

Počeo je bez straha, i prošao put od početnog neuspeha i nepoverenja… do toga da je osam meseci kasnije Janis Sferopulos, Grk iz Soluna, ljubimac navijača Crvene zvezde. Zbog rezultata, triple krune, odmerenosti u javnim nastupima, gospodstvenog stava i držanja, ali i činjenice da nikada nije krio da je privilegovan što je na klupi velikog Kluba, kakav je Crvena zvezda…

ABA/Dragana Stjepanović

U velikom intervjuu Janis govori o svemu, danima kada je stigao, izazovima, povredama, ključnom trenutku ove sezone, Milošu Teodosiću kao produženoj ruci na parketu, slobodnom vremenu, mladim igračima koji će biti važan deo tima i planovima za novu sezonu…”.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare