Šilobad za SK: Neverovatna količina ljubavi i ludosti

ABA League 26. jun 20219:00 > 07. apr 2022 15:41
Željko Obradović
Guliver Images / AP Photo/Darko Vojinovic

Mlađana Šilobada, izvršnog direktora Partizana, vest o povratku trofejnog Željka Obradovića, sigurno nije mogla da pogodi poput groma iz vedrog neba.

Ali, jedan od onih, koji je igrački sazrevao uz pomenutog stručnjaka, bio jedan od odličnih epizodista u osvajanju evropskog trofeja 1992. u Istanbulu, priznaje:

povezane vesti

„Izgledalo je nemoguće, nestvarno, ali, postalo je moguće. Neverovatna količina ljubavi i ludosti da opet bude u Humskoj. I to on, koji može da bira gde će da radi, za koga se otima ko zna koliko klubova… Ovo je nešto najlepše u „bezbroj“ godina Partizana“, kaže Šilobad za Sport klub.

„Ne znam šta bih rekao, osim da nisam siguran da su ljudi svesni koliko je njegov povratak velika stvar, ne samo za crno – bele.“

Na Malom Kalemegdanu teško da tako razmišljaju?

„Željko je uvek bio korektan prema Crvenoj zvezdi. Koliko je samo puta gostovao sa drugim klubovima u Beogradu baš protiv večitog rivala. On je veliki gospodin, sa poštovanjem prema rivalima generalno. Zvezda neće imati problem sa njim, daleko od toga. Čak mislim da će on i Radonjić spustiti loptu na zemlju ako bude potrebno. Kamo lepe sreće da večiti zajedno budu deo evroligaškog karavana“, poželeo je Šilobad.