Svedok Smit: Lazarević je pokušao i mene da udari pesnicom

ABA League 21. maj 202416:14 56 komentara
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Drugu godinu zaredom akteri "večitog derbija" završavaju u policiji. Posle Filipa Petruševa i Matijasa Lesora, ovog proleća došao je red na Stefana Lazarevića i Džejmsa Nanelija.

Sport Klub došao je u posed zapisnika o incidentu koji se u nedelju, na dan treće utakmice finala plej-ofa ABA lige, dogodio u hodniku „Beogradske arene“.

U njima su izjave aktera tuče, Džejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića, iz kojih se mogu čuti dve različite verzije istog događaja.

PROČITAJTE ŠTA JE LAZAREVIĆ ISPRIČAO U MUP-U: PRIŠAO SAM MU DA PITAM…

LAZAREVIĆ U MUP-u: PRIŠAO SAM NANELIJU DA GA PITAM, ALI…

Ni Naneli, ni Lazarević nisu nastupili iste večeri kada je Crvena zvezda i treći put pobedila Partizan i osvojila regionalnu titulu.

I pre i posle meča bilo je govora o incidentu o kojem su pisali i brojni evropski mediji, a u javnosti se pojavilo nekoliko snimaka sigurnosnih kamera, međutim nijedan kadar nije do kraja otkrio šta se tačno dogodilo.

Glavni svedok incidentra bio je plejmejker crno-belih Džejlen Smit, koji je, između, ostalog u policiji rekao da je Lazarević pesnicom pokušao i njega da udari u glavu.

„Dok smo se kretali hodnikom od naše svlačionice, u trenutku kada smo prolazili pored Zvezdine svlačionice, našalio sam se sa Džejmsom oko njegove frizure i tada je Lazarević izašao i pitao ga šta je bilo na utakmici dva. Tada se Naneli okrenuo ka njemu, pitao ga šta nije u redu. Sve vreme su se jedan drugom unosili u lice, dok ga u jednom trenutku Lazarević nije uhvatio u predelu vrata, nakon čega ga je Naneli udario po ruci, a onda ga je pesnicom udario u glavu kako bi ga sklonio od sebe, dok ga Lazarević i dalje nije puštao i vukao ga je za majicu. Naneli je u jednom trenutku izgubio ravnotežu, okliznuo se i pao, nakon čega je Lazarević skočio na njega. Pokušavao sam da ga povučem Lazarevića, koji je sve vreme pokušavao da udari Nanelija dok je bio na zemlji. Tada su došli ostali igrači iz Zvezde, koji su pomogli da ih razdvojimo. Dok smo ih razdvajali, Lazarević je i mene hteo da udari pesnicom u glavu, ali je promašio“, piše u zapisniku sa saslušanja Smita.

VIŠE O FINALU ABA LIGE:

Sferopulos – specijalac za neutralisanje večitog rivala

Naneli se opet javio, porukom za „klikbejt umetnike“

Stranac manje za crno-bele: Kaminski već na putu za SAD

Kako zaustaviti pad: Partizan je zreo za veliki remont

Od „ko je ovaj“ do heroja velikog srca – Jago Dos Santos

Kevin Panter – Partizanov kapitenski fijasko

Crvena zvezda i Partizan bi uskoro mogli da se sastanu i u finalu prvenstva Srbije. Crno-beli u polufinalu igraju sa Megom, a ekipa sa Kalemegdana sa FMP iz Železnika.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare