„Zadovoljan sam ostvarenim u Sarajevu, možemo bolje“

ABA 2/Dragana Stjepanović

Košarkaši Sutjeske pobedili su u petom, a ujedno i poslednjem kolu na turniru u Sarejevu ekipu Vrijednosnice iz Osijeka sa 73:63, pa trenutno imaju skor 4-1, dok je ekipa iz Osijeka na skoru 1-4.

Nikšićani se zadovoljni vraćaju kući. Nisu uspeli da sačuvaju oreol nepobedivosti u dosadašnjem delu sezone, jer su posle triler završnice poraženi od Širokog, ali maksimalno mogu da budu zadovoljni skorom od 4-0 u šampionatu Crne Gore i 4-1 u ABA 2 ligi.

Izabranici Darka Vujačića sigurnim koracima za sada idu ka ostvarivanju ciljeva, a to su – osvajanje jednog od dva mesta koja kroz šampiona Crne Gore ponovo vode u ABA 2 ligu, kao i plasman na finalni turnir drugog po rangu regionalnog takmičenja.

„Sa mnogo problema smo došli u Sarajevo, nismo mogli da treniramo u kompletnom sastavu, a to se moglo videti na sva tri meča. Imali smo mnogo grešaka, izgubljenih lopti, promašenih slobodnih bacanja. Uprkos navedenom, stigli smo do dve pobede, napravili smo dva značajna koraka na putu ka ostvarenju cilja, a to je plasman na finalni turnir“, naglasio je Darko Vujačić, pa nastavio:

ABA 2 /Dragana Stjepanović

„Sada je najvažnije da se osvežimo, odmorimo, da u kompletnom sastavu nastavimo sa radom i treninzima, a bez problema sa povredama, siguran sam da Sutjeska u nastavku sezone može da izgleda još bolje i kvalitetnije“.

Podsećanja radi, Sutjeska je u dosadašnjem delu sezone pobedila Dečić, Danilovgrad, Mornar i Lovćen u šampionatu Crne Gore, odnosno Podgoricu, TFT iz Skoplja, Šenčur i Vrijednosnice u ABA 2 ligi. Jedini poraz je doživela od ekipe Širokog.

Komentari

Vaš komentar