Rajko Krivokapić šef stručnog štaba Svis Centrala

Rajko Krivokapić
Printscreen

Rajko Krivokapić, mladi i izuzetno talentovani trener, imenovan je za šefa stručnog štaba ekipe Svis Centrala iz Švajcarske. Krivokapić je do sada bio kordinator mlađih selekcija, a samostalno je vodio drugi tim.

Krivokapić je trener koji iza sebe ima uspešnu karijeru. Samostalno je vodio Teodo iz Tivta i Primorje iz Herceg Novog, a potencijal koji ima nije promakao čelnicima Saveza, pa je Krivokapić mnogo vremena proveo u reprezentaciji.

fiba.basketball

Samostalno je vodio U16 generaciju koja je ostvarila uspeh osvajanjem devetog mesta na šampionatu Evrope, bio je asistent Nebojši Bogavcu, a generacija U18 je pod komandom pomenutog tandema, uspela da osvojio prvo mesto u B diviziji, a zatim i opstanak u elitnom društvu.

Krivokapić je bio u stručnom štabu seniorske ženske reprezentacije Crne Gore, pomagao je Jeleni Škerović na Evropskom prvenstvu, bio je u stručnom štabu Zvezdana Mitrovića tokom kvalifikacija za Mundobasket, do koga je Crna Gora i stigla.

KSCG

Svis Central nije opravdao očekivanja u prvom delu sezone, a od Rajka Krivokapića se očekuje da podigne ekipu, da podmladi tim, formira sistem, koji bi u nadogradnju tokom leta, mogao mnogo bolje da funkcioniše u sezoni koja sledi.

Komentari (0)

Vidi sve komentare