Sutjeska stvara jak tim, vratio se Andrej Vulević

Crna Gora 8. avg 202216:43 > 16:48 komentara
KK Sutjeska

Sutjeska će u sezoni koja sledi, u kojoj je očekuju borbe u šampionatu i Kupu Crne Gore, odnosno ABA 2 ligi, imati veoma jak i konkurentan tim u svim takmičenjima. Naime, posle godinu dana provedenih u Podgorici, u Nikšić se vratio sjajni organizator igre, Andrej Vulević.

Podsećanja radi, pored Vulevića koji se vratio u Sutjesku, Nikšićani su zadržali Marka Ćalića, Miloša Vujovića, Vladimira Tomaševića, Miloša Koprivicu, Bogdana Bojića, Vasilija Milovića, stigli su Miloš Popović i Arsenije Vučković…. u periodu koji sledi, treba očekivati nova produženja i pojačanja.

Trener je ostao Darko Vujačić, a po svemu sudeći, čelnici kluba su odlučni u nameri da formiraju ekipu koja će biti kadra da se bori, ne samo za plasman na finalni turnir ABA 2 lige, nego i za plasman u elitno regionalno društvo.

Ono što može da se zapazi iz sastava tima, većina momaka je upravo iz Nikšića, a lepše pozivnice za navijače nema, pa se može očekivati da nedavno renovirana dvorana bude ispunjena do poslednjeg mesta u sezoni koja sledi.

ABA2/Dragana Stjepanović

Primarni ciljevi Sutjeske će sigurno biti ponovni plasman u ABA 2 ligu, kroz šampionat Crne Gore, plasman u polufinale plej-ofa šampionata Crne Gore i na finalni turnir Kupa. Sutjeska ima mladu ekipu, mladost sa sobom nosi glad za uspehom, pa niko ne može zabraniti Nikšićanima da sanjaju plasman u ABA ligu.