Prepelič o Dončiću: Luka, Luka i opet Luka… Muka mi je više!

Eurobasket 28. feb 202412:31 8 komentara
Takashi Aoyama/Getty Images

Slovenija je odlično otvorila kvalifikacije za Evrobasket. U prvom susretu Slovenci su savladali Ukrajinu u Kopru sa 87:73, a u drugom Izrael 88:79.

povezane vesti

Slovenija će 22. i 25. novembra igrati sa Portugalom i prvi je favorit grupe. Naravno u ove dve utakmice su igrali bez Luke Dončića, a kapiten Klemen Prepelič je prilično oštro komentarisao da tamošnji mediji isključivo pišu o Dončiću.

„Uvek se ističe da nije tu i zašto ga nema. Luka, Luka i opet samo Luka… Svi smo svesni da bez Dončića nemamo šanse za sam vrh, ali se stalno pljuje po igračima koji uvek dolaze da igraju za reprezentaciju“, rekao je Prepelič za slovenčku državnu televziju.

„Bez njih Slovenija ne bi videla Luku na velikim takmičenjima. Tih 11, 12 momaka koji su uvek tu možda zaslužuju malo više poštovanja naših navijača. Uvek govorim da su naši navijači najbolji na svetu, ali muka mi je od stalnog pljuvanja istih igrača. Iskreno, mnogi od njih razmišljaju da više ne igraju za reprezentaciju. Svi oni su važni za sjajne stvari koje se događaju u slovenačkoj košarci.“

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare