Budućnost raskinula ugovor sa Kraftom

Euroleague 3. nov 201816:28 > 16:33
KK Budućnost Voli

Košarkaški klub Budućnost je na zvaničnom sajtu objavilo ono što se moglo naslutiti tokom utakmica sa Cedevitom i Panatinaikosom. Naime, Aron Kraft više nije član aktuelnog šampiona ABA lige.

Ugovor je raskinut sporazumno, Budućnost je već desetak dana u potrazi za pojačanjem na mestu plejmejkera o čemu je pričao i Aleksandar Džikić na pres konferenciji posle poraza od Panatinaikosa.

Trener Budućnosti je naglasio da je trenutno situacija na tržištu takva da nema adekvatnog rešenja, da su momci koji su bili interesantni Podgoričanima, doneli odluku da prihvate druge, finansijski unosnije ponude. Takođe, Džikić je naglasio da Budućnost neće žuriti i da će čekati da se pronađe igrač koji će biti pravo osveženje i pravo pojačanje za nastavak sezone.

Što se Krafta tiče, gotovo je izvesno da neće dugo biti bez angažmana. Prema poslednjim informacijama, Kraft na stolu ima ponude Limoža i Trenta, a najbolji defanzivac Francuske u prošloj sezoni je trenutno bliži odluci da prihvati ponudu iz Italije i pojača ekipu koja je jedan od rivala Partizana u Evrokupu.