Aleksić: Obradovićeva reakcija u pogrešno vreme (VIDEO)

Euroleague 1. mar 202419:32 95 komentara

U našoj studijskoj emisiji pred duel Bajerna i Crvene Zvezde, dotakli smo se aktuelnih tema iz srpske košarke, a u ovom trenutku najviše se priča o onome što se desilo na Kupu Radivoja Koraća u Nišu.

Glavni akter je Željko Obradović, videli smo kako su navijači Partizana pružili podršku svom treneru, a evo kakav je stav Milutina Aleksića.

„Mislim da sve te stvari koje je Željko otvorio  ne ulazeći u njegove motive, su pokrenule neku priču koja u tom momentu ni za Zvezdu ni Partizan nije bila potrebna.

POVEZANO

Sad mi je krivo što neko manje priča o košarci, a bila je dobra košarka. Ostali smo uskraćeni za taj košarkaški ambijent, da se priča o potezima, o igračima i svemu ostalom.

To su neke stvari koje bih voleo da se pričaju u drugim momentima, nikako posle utakmica. Pogotovo od strane poraženog trenera. Ali uvek pozdravljam transparentnost, pozdravljam sve što je bila tema.

Drugi momenat koji mi se takođe nije dopao je priča o suđenju. Da li su sudije dorasle ili nedorasle – ja ih ne poznajem, ali mogu da kažem da su više nego korektno odradile posao.

Smatram da je Željko Obradović najbolji evropski trener ikada, i da je on toliko dobar za srpsku košarku da on svojim prisustvom tera sve oko sebe da budu bolji, pa samim tim i Crvenu Zvezdu.

Najviše bih voleo da čujem Željka Obradovića kako priča o košarci, i da ga tu najviše slušamo“ zaključio je Aleksić.

Promo

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare