Bodiroga o Jokiću: U moje vreme bilo je drugačije…

Euroleague 30. maj 20249:01 31 komentara

Predsednik Evrolige i legenda srpske i evropske košarke govorio je i o reprezentativnim temama, a neizostavno pitanje bilo je vezano za učešće najboljeg košarkaša sveta Nikole Jokića na predstojećim Olimpijskim igrama.

Srpska košarkaška javnost i dalje željko čeka odluku najboljeg košarkaša sveta i prvotimca Denvera Nikole Jokića u vezi sa učešćem na Olimpijakim igrama u Parizu.

Sponzor specijala Evrolige u sezoni 2023/24 – MaxBet.

„Reprezentacija je napravila sjajan rezultat na Svetskom prvenstvu prošle godine. Trener Pešić i svi reprezentativci odradili su sjajan posao, i to bez Nikole Jokića. Ako bude igrao, bićemo još jači, ali treba pohvaliti momke koji su bili na Mondijalu. Košarka je timski sport, tim je uvek najvažniji, a pojedinac se uvek izdvoji. Što se tiče mene i moje generacije, uvek je bila privilegija da se nosi dres nacionalnog tima. Danas, svako ima svoj odnos prema reprezentaciji. Drugačije je vreme, kod nas se nije postavljalo pitanje igranja ili neigranja. Uopšte nismo razmišljali na taj način. Poštujem svačiju želju i stav, ali igranje za reprezentaciju je najlepša moguća stvar. Klub je jedno, a reprezentacija nešto sasvim drugo“, kazao je Bodiroga.

Promo

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare