Crvena zvezda predstavila nove dresove

Euroleague 15. sep 202110:00 0 komentara
KK Crvena zvezda mts
KK Crvena zvezda mts

Košarkaški klub Crvena zvezda predstavio je u sredu dresove za novu sezonu.

„Višedecenijska bogata istorija Crvene zvezde je poznata svuda u svetu, zato je jasno opredeljenje da i na novim dresovima dominiraju tradicionalne crveno bele pruge. Tradicija, retro dizajn i prošlost kombinovani su sa današnjicom, uspesima i svim motivima koji krase Crvenu zvezdu danas – a to najbolje oslikava ‘naša linija života’ koja se nalazi na poleđini dresa, ispod zastave Srbije.

Osim dve garniture crveno belih dresova (u kojima na jednoj osim tanjih crvenih linija dominira bela boja na leđima, a na drugoj crvena) ekipa će u novoj sezoni nositi i treću, plavu garnituru na gostujućim utakmicama koja je izazvala veliku pažnju prošle sezone, a koja će ove sezone imati izmenjen dizajn.

KK Crvena zvezda mts
KK Crvena zvezda mts

Takođe, šortsevi u svim garniturama biće jednostavni, ali vrlo prepoznatljivi i sa čuvene tri šare nemačkog giganta“, navodi se u saopštenju koje je Crvena zvezda objavila na svom sajtu ovim povodom.

Osim novih dresova, košarkaši Crvene zvezde dobili su pred start nove sezone i personalizovanu majica za zagrevanje, a ostala oprema za trening i za slobodno vreme je takođe u prepoznatljivim crveno belim bojama, kao i plavim.

Crvena zvezda obavestila je navaijače da će se novi dresovi uskoro naći i u prodaji.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!