Fan zona F4 Evrolige na Savskom trgu

Euroleague 19. maj 202212:51 > 13:16 0 komentara
F4

Titula zemlje košarke se ne osvaja samo na terenu, a na njemu Srbija kroz istoriju ima nebrojano mnogo uspeha. Epitet zemlje košarke se dodeljuje i zbog duha koji krasi našu zemlju i našu prestonicu.

Košarka u Srbiji i Beogradu se igra svuda, u svakom kraju grada, čak i na krovovima višespratnica, a bez terena za basket naš grad bi izgledao prazno. Zvuk tapkanja lopte i cepanja mrežice je zvuk našeg grada.

Beograd će u periodu od četvrtka do subote biti prestonica evropske košarke. Centar zbivanja jesu utakmice Fajnal fora Evrolige koji će se održati u “Štark areni“, ali da bi se duh košarke osetio na najbolji način spremna je Fan zona na Savskom trgu – ulaz je besplatan.

Moderni centar Beograda dobio je novo ruho, na Trgu je instaliran i basket teren na kom će se održati zvanični FIBA 3×3 turnir koji će biti pravi magnet za sve ljubitelje igre pod obručima.

F4

Navijači će imati priliku da učestvuju u veoma interesantnim igricama i da osvoje vredne nagrade. Samo neke od njih su i karte za utakmice Fajnal fora Evrolige.

Fan zona na Savskom trgu dočaraće na najbolji način duh Fajnal gora i pokazati još jednom na delu da su Beograd i Srbija zemlja košarke. Možda i najveća atrakcija rezervisana je za petak, dan između polufinalnih mečeva i finalnog dana. U petak od 18 časova i 30 minuta biće održano takmičenje u zakucavanju juniora učesnika ANGT turnira.

Samo pola sata kasnije oni će se nadmetati u brzom šutiranju trojki. U fantastičnom ambijentu imaćete prilike i da vidite mnoga atraktivna imena iz sveta košarke, kako bivše zvezde Evrolige, tako i velika imena današnjice čiji je učinak zapažen čak i na NBA terenima.

Utakmicu Fajnal for Evrolige možete pratiti na Sport Klubu uz SBB ili ukoliko još niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON pakete van SBB mreže koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji. EON sport paket dostupan je za 799 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana. (PROMO)

U četvrtak i petak od 11 časova kreće program u Fan zoni, a u subotu već od 10 sati uz besplatan ulaz tokom svih dana. Vidimo se u modernom centru Beograda!

Voda voda
SK

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!